2018 började med Boot camp


Januari startade vi igång med en boot camp för 12 nyfikna personer. Under sju dagar höll vi olika pass varje dag; Rörlighet och teknik med stång, Benmix, Kettlebells, Bulgarian Bag, Brottarfys, Bål med boll och Boxning. Dagarna bjöd på mycket skratt, koncentration och svett, både mental och fysisk träning. Deltagarna fick också kunskap om återhämtning, hälsa och träningslära.

Vill du få en kick och boost så att du själv kan skapa bättre och nya vanor som handlar om kroppen och dess förmåga? Vill du få stöd i att träna innanför och utanför din trygghetszon? Vill du att vi kommer och håller boot camp med dina medarbetare på din arbetsplats eller hos oss?
Kontakta oss:
marco@viljancoaching.se
marta@viljancoaching.se

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *