Queer Camp, 5-21 juni


Vill du träna, svettas och ha kul, utan fokus på fitness, diethets, tävlingsmoment och ”kom igen nu tjejer!”? Då kan detta träningsläger vara något för dig! Queer Camp vänder sig till queers och transpersoner. Till dig som vill, men har svårt att komma igång med träning, eller som redan tränar regelbundet och vill lära dig något nytt och träffa nya människor. Garanterad utmaning oavsett träningserfarenhet.

Jag, Märta är liksom många andra trött och förbannad på idrotts- och träningsvärlden som ständigt exkluderar motionärer och idrottsutövare som inte definierar sig som dam eller herr. Därför vill jag skapa detta träningsläger till er som upplever samma frustration. Detta är ett pilotförsök. Om det uppskattas och finns intresse kan det utvecklas och återkomma.

Queer camp fokuserar på hälsa, träning och om hur en kan skapa hållbara träningsrutiner. Du kommer att få prova på olika träningsformer som boxning, balans och stabilitetsträning, träning med kettlebells, bollar och kroppen som redskap. Du får även miniföreläsningar om hälsa, skadeförebyggande träning, och träning kopplat till stressrelaterad ohälsa.

Intentionen är att motivera till fysisk aktivitet, att alla ska känna sig trygga och bekväma, ett queert separatistiskt utrymme för träning. Föreläsningarna och träningen kommer att hållas på svenska, då mina andra språkkunskaper suger (sorry!). Om du har en vän som kan och vill översätta, får du självklart ta med hen.

Vi kommer att hålla till i Viljans lokal på Norra Grängesbergsgatan 20. Vi träffas under 6 tillfällen tisdagar och torsdagar i juni; 5, 7, 12, 14, 19, 21 juni. Kl 17-18.30-ish.

Queer camp kostar 990kr. Anmäl dig genom att skriva till marta@viljancoaching.se
Det finns 10 platser, så tveka inte att anmäla dig. När du mailat mig får du en bekräftelse, sedan betalar du in till bankgiro nr 143-3028, senast 29 maj. Skriv QC + Namn i meddelandefältet. Om du inte kan betala hela beloppet, maila mig så löser vi det.

Träningen under Queer Camp är inte rullstolsanpassad. Är du i Malmö under Pride håller jag och min kollega ett pass i sittande träning den 9/6. Gratis. Håll utkik efter Viljan Coaching i programmet.

—-English summary—–
This is a queer boot camp, a seperatistic space for queers, transpersons, and non-binary persons. This is for you who wants to work out, sweat and have fun, without focus on fitness, diets, and competitive activities. This is for you who wants to start being physically active, and for you who already are. The focus is on physical activity, but you will also get some mini lectures about health, stress- related health issues and training and injury preventing training.

I´m sorry, but Queer Camp will be held in swedish, since my other language skills sucks! It would leave more ?? then answers. I want to provide safe training, for that reason I will speak swedish. If you have a friend that are willing to translate, you are of course welcome to bring them.

We will be at Viljan in Norra Grängesbergsgatan 20.
Dates: 5, 7, 12, 14, 19, 21 of june. At 17-18.30ish.

There are 10 spots to Queer Camp, sign up by writing to marta@viljancoaching.se
Registration fee; 990 kr. You pay to Bankgiro nr 143-3028, before 29 of may. If you by any reason find it hard to pay the whole amount, please contact me -> marta@viljancoaching.se

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *