Queer Camp avklarat!


Här är delar av gänget som var med i Queer Camp i början av sommaren. Träningslägret tände en gnista hos flera personer som vill komma igång med träning. Deltagarna fick under tre veckor prova på olika slags pass med fokus på stabilitet, balans, kondition, explosivitet, uthållighet, styrka och koordination. Vi har pratade om stressrelaterad ohälsa och om skadeförebyggande träning, och vikten av att få träna i trygga rum utan normativa föreställningar som begränsar. Idrotts- och motionsvärlden har misslyckats med att inkludera alla, oavsett könsidentitet, därför anordnades detta camp för queers och transpersoner.
” Jag har känt mig trygg att prova på sådant jag aldrig skulle göra på andra gym.”… ”Nu har jag fått rutin på träningen, jag vill att det ska fortsätta,” säger en deltagare.
I höst kommer vi försöka anordna ett kortare queer camp över en helg. Håll utkik efter mer information!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *