Om oss


Viljan Coaching är den professionella delen av Viljan Träningsklubb.
Viljan har sedan starten 2011 arbetat aktivt med att synliggöra och förändra normer som begränsar förutsättningar för välmående och god hälsa. Såväl inom vår organisation som utanför. Förutom träning, kan vi erbjuda kunskap om hur du och din organisation/förening/företag kan arbeta normkreativt och inkluderande.

Vi erbjuder träning med fokus på styrka, kondition, koordination, uthållighet, explosivitet och skadeförebyggande övningar. Vi arbetar med allt från kettlebells, boxning, pilatesbollar till kroppen som redskap. Vi lyssnar på dina önskningar, behov och förutsättningar.

Företagsträning
Allt fler företag inser vikten av att vårda sina medarbetares fysiska och psykiska hälsa. Forskningen visar att fysisk aktivitet ger en friskare, piggare och gladare personalstyrka. Det medför lägre sjukfrånvaro och anställda som vill och orkar prestera bättre.

Personlig träning
Har du svårt att komma igång med din egen träning? Är det för lätt att skippa övningarna du fått från din fysioterapeut? Har skärmepoken och kontorshållningen lett till försvagad rygg, nacke och hållning? Vi lyssnar på dina önskningar, behov och förutsättningar.

Workshops
Behöver dina arbetsgrupp ny kunskap eller inspiration för att arbeta med hälsa? Hur peppar ni varandra på bästa sätt? Vi håller workshops och föreläsningar för Viljans medlemmar och andra organisationer kring dessa frågor.
Kolla in oss på instagram: @viljantraningsklubb
Eller skriv till oss om du vill ha mer information:
Marco
marco@viljancoaching.se
0721657388

Märta
marta@viljancoaching.se